Nyheter


Adresser och Postnummer innanför tullarna i Stockholm

Publicerades: 2012-10-12, 08:54

Nu finns det adress- och postnummerfiler för dig som behöver veta vilka som ligger innanför tullarna i Stockholm.

Dessa filer innehåller adresser och/eller postnummer som går till vanliga gatuadresser. Adresser/postnummer till boxar, svarspost och liknande är ej med. Filerna kan därför även användas för att kontrollera om det är en lämplig leverans/besöksadress innanför zonen med vägavgifter i Stockholm.

Gå direkt till produktsidorna för prisuppgift och beställning:


Möt oss på e-commercemässan i Kista den 24-25 mars

Möt oss på e-commercemässan i Kista den 24-25 mars

Den 24-25 mars visar Postnummerservice upp sin tjänst SparGIS på e-commercemässan i Kista. Vi kommer även att visa en demo av tjänsten på stora scenen 24/3 kl 13.30.

Läs mer 


SverigeMaster - enklaste vägen till rätt adress

SverigeMaster - enklaste vägen till rätt adress

Vår nya fil, SverigeMaster, är adressregistret med alla aktuella adresser i Sverige. Varje adress står utskriven på en egen rad med gatunamn, gatunummer, bokstav, postnummer samt postort, totalt ca 4 miljoner adresser.

Läs mer 


Postnummerändringar mars 2014

Postnummerändringar mars 2014

Varje år sker vanligen 150 000 till 350 000 förändringar i våra adresser. I och med ändringarna den 3 mars i år som berör 155 postnummer har 500 000 personer berörts sedan årsskiftet.

Läs mer 


SparGIS - dela dina områden med andra, s.k

SparGIS - dela dina områden med andra, s.k "tittkonton"

Nu kan du som använder SparGIS/Postnummerkartan beställa tittkonton och låta fler ta del av de områdesindelningar du gör på kartan. Ett tittkonto innebär att fler användare kan logga in och se de områden du tagit fram, men utan möjlighet att modifera eller ta bort ett område. Kontakta oss för beställning och mer information.

Läs mer