Registervård

Vad är registervård?

Att underhålla sina adress- och postnummerregister är A och O för att upprätthålla en effektiv och rapp affärsverksamhet. Dessutom sparar man pengar på att ha korrekta uppgifter - inte minst när man gör postala utskick av någon form (fakturor, reklam, information).

I ett genomsnittsligt adressregister är det sällan mindre än 10-15% av uppgifterna som är direkt felaktiga. Även om man en gång i tiden har registrerat en adress på ett korrekt sätt måste man underhålla sina uppgifter. På ett år sker det ca 250 000 förändringar bland sveriges adresser och postnummer. 

Vi levererar och tillhandahåller svensk adress- och postnummerinformation direkt från den Svenska Postnummerdatabasen (PDB). Dessutom har vi ett flertal tjänster för registerunderhåll, t.ex:

Adresstvätt

Skicka in ert adressregister och få felaktigheter upprättade. Så länge ni har adress, postnummer, postort i er fil kan vi hjälpa er säkerställa kvaliteten bland era adresser. 

Läs mer om Adresstvätt »

Valid API

Kontrollera och validera adresser och postnummer redan i samband med registreringen. Valid är en onlinetjänst som med enkel integration hjälper er att bygga in adress- och postnummerkontroller av olika slag i era egna system (CRM, säljstöd m.m). 

Läs mer om Valid »

Datafiler

Vi levererar och tillhandahåller filer med aktuell adress- och postnummerinformation i en mängd olika format. Läs mer under respektive kategori:

Adressfiler »

Postnummerfiler »


 Kontakta mig

Har du frågor och vill att vi kontaktar dig?

Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret och skicka så hör vi av oss så fort vi kan.
 (Frivilligt)