Leveransinformation

Gemensamt för ftp och enstaka beställning är en första leverans via nerladdningslänk som kommer via mejl tillsammans med nerladdningskod. Detta sker så fort vi har godkänt beställningen.

Rekommendationen är att teckna ett abonnemang för att alltid ha aktuella uppgifter. Första abonnemangsfilen kommer  ca en vecka efter din beställning (nerladdningslänken kommer dock direkt efter vårt kodkännande av ordern).


Hämtning via nerladdningslänk

I orderbekräftelsen hittar du nedladdningslänkarna till de filer du beställt. Länkarna är giltiga två veckor från att du lägger ordern.


Hämtning via ftp-konto hos oss och klickbar länk.

Med FTP-abonnemang är det möjligt för er att göra en automatisk nedladdnings- och inläsningsrutin till Ert system. Så här fungerar FTP-abonnemanget:

  1. Ett mejl med inloggningsuppgifter sänds till Er vid första abonnemangsbeställningen (spara detta mejl för framtida ftp-beställningar). Detta sker då vi lagt Ert FTP-kontot hos oss.
  2. Vid första leveransen sänds en notifiering om att en ny fil finns att hämta. Sänds till angiven mejladress (önskas  extra FTP-mejlnotifiering ange det i meddelande fältet  i samband med orderläggningen). 
  3. Med hjälp av uppgifterna och instruktionen som fås vid första abonnemangs beställningen loggar ni in och hämtar filen. Det går även att hämta filerna enkelt direkt via en klickbar länk från mejlet med inloggningsuppgifter.

Filerna levereras måndag och sparas på FTP-kontot hos oss minst ett år. Ni kan då gå tillbaka och hämta filen igen om ni inte själva väljer att radera filen.

Vi kan även leverera till ert eget FTP-konto samt anpassa filnamn och format. Kontakta oss för mer information om detta. Det som skiljer filerna vid FTP-abonnemang från första nedladdningslänken är att även datumet återfinns i  zip-filensnamn.


 Kontakta mig

Har du frågor och vill att vi kontaktar dig?

Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret och skicka så hör vi av oss så fort vi kan.
 (Frivilligt)